Om Oss

Året 2005

2005 var året vi startet opp og navnet på firmaet var Splatt Paintball. Vi var heldige og fikk låne skogen til Johan Nordstokke. Et halvår senere kjøpte vi opp Haugesund Paintball som holdt til bak Amanda kjøpesenter. Den erfaringen vi fikk det året, var viktigheten av rett type ball for paintballspilling.

Bildene er fra skogbanen.

Året 2006

Volt06 var i regi av McDonalds Norheim, der forskjellige idretter på Haugalandet kunne få vise seg fram med en stand på Oasen kjøpesenter, en mulighet vi ikke lot gå fra oss. Vi kjørte først en demonstrasjon etterfulgt av konkurranse med premie til deltagere. Alt i alt et meget vellykket arrangementet. Vi vil takke våre medlemmer og sponsorene Shop-Ed Paintball og Game On som bidro og gjorde arrangementet mulig!

 

 

Bygnes banen

Planen var at vi skulle bygge en ny bane, noe som viste seg å bli en utfordring. Grunnen var at en måtte ha flere hus enn det vi bygde for å få en «byfølelse» når en spilte. Men det hindret ikke at den ble mye brukt i 2006. Noe vi savnet i oppstarten av Treff Paintball Haugaland var en god hjemmeside til å kunne markedsføre produktet og generere flere medlemmer. Håpet med ny hjemmeside var å ha et mer aktivt medium for å promotere for klubb, aktiviteter og øke kundemassen.

 

Året 2007

Var det året vi skulle satse fram mot NPL. Treff Paintball begynte å gjøre om banen på Bygnes til en Millenniums bane ved å gjøre husene om til dekninger. Banen ble også brukt til utleie i tillegg til banen i skogen.

Vi tok i bruk gymsalen ved Stangeland Ungdomsskole for å kunne holde oss aktive i vintersesongen. Treff Paintball hadde også X- Ball banen som vi valgte å plassere på  Blikshavn. Den ble flittig brukt sommeren 2007. 

 

Året 2008

Ble et rolig år for spilling i serien,  BlackOut spilte mesteparten av kampene i eliteserien, fikk en 3. plass i Hokksund og en god plassering i gruppespillet i NM. Karmøy Viking slet med å få nok personer til å stille i turneringen. De fikk noen kamper i 1. divisjon før de dessverre måtte kaste inn håndkle.

 I september arrangerte vi en treningsturnering på Blikshavn der vi fikk lag fra både Bergen og Stavanger til å være med. De som møtte opp var Bergen Storm Troopers, Spiret Of Norway og Downfall. Arrangement var en suksess og ga definitivt mersmak.

Året 2009

Ble det første året vi hadde utleie i 40 cm snø.

Noe som var savnet på skogbanen var et tak over hodet de regnfulle dagene, noe som resulterte i en dugnad i påsken det året. Resultatet ble superbra, de mange dugnadstimer vi la inn den ferien ble fort glemt! Neste oppgave for døren var å få lyst opp skogen, slik at vi kunne spille på kveldstid.

Ett av målene til Treff Paintball har alltid vært å gjøre det så billig som overhode mulig for våre medlemmer, vi har alltid jobbet for å få til en god ballavtale med våre leverandører, noe vi klarte i 2009.

Året 2010

Vi hadde en del uforutsette utfordringer med hjemmesiden vår så etterhvert gikk vi over til facebook som fungerte mye bedre. Treff Paintball vil gjerne takke Øyvind B. Økland som ordnet det for oss!

Med facebook så klarte vi å informere medlemmer og kunder om spilling på en mye enklere måte. Vi la også opp til en fast spilledag på søndager. Spillsøndag hadde bra oppmøte så dette forsatte vi med ut 2011. 2.juledag er også fast spilledag for Treff Paintball, vinteren 2011 møtte det opp 14 stk. Gjengen spilte av seg ribbefettet i 12 minusgrader og snø.